Dark Light

Връщане

Мога ли да върна продукт?

Стока, закупена онлайн от SMARTZONE.BG, може да бъде върната без причина в срок от 30 дни от датата на закупуване. При отказ от продукт КЛИЕНТА е длъжен да информира SMARTZONE.BG в писмен вид или по телефоните подадени в сайта за решението си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва КЛИЕНТА да попълни  Приложение № 6 „Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора“ и да го приложи (сложи) при върнатата стока.

Продукти закупени от юридическо лице (фирма) не могат да бъдат върнати съгласно Закона за защита на потребителите.

Отказаните продукти ще бъдат приети от SMARTZONE.BG без никакви въпроси при следните условия:
– Стоката да бъде върната в рамките на 30 календарни дни

– Продуктите да НЕ бъдат използвани, повредени, наранени, с видими следи от употреба, да не бъдат счупени, да нямат липси, да не бъдат с нарушен търговски вид, да бъдат със запазена (здрава) оригинална опаковка, да бъдат придружавани с всичките им аксесоари и/или резервни части.

– Продуктите да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнати с придружаващите ги документи получени при продажбата им.

– Хигиенни продукти като (напр. безжични слушалки, жични слушалки, иригатори, четки за зъби, маски, въздухопречистватели, блендери, самобръсначки и други подобни) не могат да бъдат върнати в 30 дневен срок!

SMARTZONE.BG  се задължава да върне парите на Клиента в срок до 30 работни дни от датата, на която Клиента е упражнил правото си на връщане на стоката. SMARTZONE.BG  си запазва правото да Не възстанови сумата заплатена от КЛИЕНТА в случай на нарушено на едно или повече от условията по-горе.
Продукти върнати след 30 дневен срок без причина, НЯМА да бъдат приемани. При връщане на продукта, независимо от причината КЛИЕНТА се задължава да заплати разходите по доставката до адреса на изпращача.

От тук може да свалите бланка за връщане на продукти: СВАЛИ

Drones.bg - Магазин за дронове, аксесоари, батерии, части - Сервиз за дронове - професионални дронове, fpv, състезателни, любителски, детски дронове играчки, квадрокоптери