Dark Light

Условия за ползване

I. ЦЕЛ

 1. Използването на услугите на онлайн магазин WWW.SMARTZONE.BG и всички поръчки направени чрез него, се счита за СЪГЛАСИЕ с по-долу посочените условия. Ако не приемате и не сте съгласни с тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. WWW.SMARTZONE.BG си запазва пълното право да променя общите условия по всяко време без да е задължен да уведомява предварително с известие, като промените винаги ще бъдат публично упоменати на сайта.
 2. Продуктите, които се намират на интернет страницата WWW.SMARTZONE.BG не представляват правно обвързваща оферта, те са онлайн каталог.
 3. След кликане на бутона „КУПИ“, избрания от КЛИЕНТА продукт влиза в кошницата, и остава там докато не бъде премахнат или не бъде завършена поръчката. Добавянето на продукта в количката НЕ резервира избрания от вас продукт. Само след като попълните коректно данните си и натиснете бутона “ПОРЪЧВАНЕ“ ще получите потвърждение на поръчката на пощата си и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.
 4. WWW.SMARTZONE.BG си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица WWW.SMARTZONE.BG уведомява потребителя/клиента за изчерпването и , чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумата, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.
 5. Договорният език е БЪЛГАРСКИ, а плащанията ще бъдат  извършвани   в   български лева.

II. ДОСТАВКА

 1. Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма „Еконт Експрес“ или “Спиди” до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, като можете да видите продукта преди да го платите.
 2. Нашите продукти винаги се изпращат до 16:00 часа на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, което значи, че Вие ще получите пратката си до 24 часа след заявка.

В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на телефон: +359 876 99 61 67.

 1. Цената на доставка на всички заявки над 99 лв. е комплимент от нас и е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт Експрес, Спиди или личен адрес. Сумата по доставката реално се калкулира при направа на поръчката. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 99лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. Поради голямото количество на пратките които изпращаме всеки наш клиент ползва -15% отстъпка от куриерските услуги на фирма Еконт Експрес или Спиди.
 2. При получаването на стоката трябва да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас.

При положение, че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

 1. Доставчика носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. След предаване на стоката на куриер, WWW.SMARTZONE.BG се освобождава от риска, който се прехвърля върху доставчика/куриера. WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
 2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на WWW.SMARTZONE.BG и да бъдат предявени на доставчика. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока, а вредите следва да се възтановят от доставчика. При установяване на несъответствие, липси, повреди или други състояния неотговарящи на продукта опоменат в сайта, моля незабавно да се докладва на WWW.SMARTZONE.BG.

Ако не се докладва за проблем се счита че продукта е бил в изрядно състояние, без никакви забележки, при което WWW.SMARTZONE.BG се освобождава от отговорност. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, WWW.SMARTZONE.BG не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

 1. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за НЕОСНОВАТЕЛЕН и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, WWW.SMARTZONE.BG се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
 2. Когато при доставяне на стоката се установи несъответствие на поръчаната от клиента покупка, като това може да се установи при прегледа и при доставка, WWW.SMARTZONE.BG се задължава незабавно да се свърже с клиента и стоката му да бъде заменена със съответстващата на направената от него поръчка в рамките на 24 часа.

III. ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

 1. Всяка стока, закупена онлайн от WWW.SMARTZONE.BG, може да бъде върната без причина в срок от 30 дни от датата на закупуване. При отказ от продукт КЛИЕНТА е длъжен да информира WWW.SMARTZONE.BG в писмен вид или по телефоните подадени в сайта за решението си. При отказ от закупен продукт съгласно чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗПП, следва КЛИЕНТА да попълни  Приложение № 6 „Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора“ и да го приложи (сложи) при върнатата стока.
 2. Отказаните продукти ще бъдат приети от WWW.SMARTZONE.BG без никакви въпроси при следните условия:

– Стоката да бъде върната в рамките на 30 календарни дни

– Продуктите да НЕ бъдат използвани, повредени, наранени, с видими следи от употреба, да не бъдат счупени, да нямат липси, да не бъдат с нарушен търговски вид, да бъдат със запазена (здрава) оригинална опаковка, да бъдат придружавани с всичките им аксесоари и/или резервни части.

– Продуктите да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО върнати с придружаващите ги документи получени при продажбата им.

WWW.SMARTZONE.BG  се задължава да върне парите на Клиента в срок до 30 работни дни от датата, на която Клиента е упражнил правото си на връщане на стоката. WWW.SMARTZONE.BG  си запазва правото да Не възстанови сумата заплатена от КЛИЕНТА в случай на нарушено на едно или повече от условията по-горе.

 1. Продукти върнати след 30 дневен срок без причина, НЯМА да бъдат приемани. При връщане на продукта, независимо от причината КЛИЕНТА се задължава да заплати разходите по доставката до адреса на изпращача.

IV. ПОЛИТИКА ЗА РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

На основание чл.181н. от ЗЗП, търговците предоставят на потребителите информация за органите за АРС, в чийто обхват на дейност попадат, и за органите за АРС, към които са поели ангажимент да участват или са длъжни да използват. Информацията включва адреса на интернет страницата на съответните органи за АРС. Търговците, които сключват договори за онлайн продажби или услуги, както и местата за онлайн търговия, установени в рамките на Европейския съюз, поставят на интернет страниците си електронна връзка към платформата за онлайн решаване на спорове (платформа за ОРС), която е леснодостъпна за потребителите: ЛИНК

Допълнителна информация, както и място за подаване на Вашите жалби е следният адрес:

– Комисия за защита на потребителите
– Адрес: гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6
– Телефон: 02 / 980 25 24
– Факс: 02 / 988 42 18
– Уеб сайт: www.kzp.bg

V. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

 1. Цените на продуктите, посочени на сайта на WWW.SMARTZONE.BG не включват разходите за доставка(тя се калкулира отделно на база крайната сума на покупките ви) . В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички необходими за това разходи.
 2. В онлайн магазина WWW.SMARTZONE.BG начините на плащане са следните:
 • чрез наложен платеж или чрез ППП (Пощенски паричен превод)
 • банков път
 • Чрез виртуален ПОС терминал с дебитна или кредитна карта

3. Ако сте  клиент в нашия онлайн магазин, то тогава можете да очаквате на вашия имейл, да бъде                     предоставен промо код за отстъпка при следваща поръчка.Този код е уникален и важи само за вас и вашите данни. Системата на магазина, ще ви даде поле за въвеждането на този код.

 • Първото нещо, което ще видите при финализиране на вашата поръчка е полето за въвеждане на промоционален код. Там трябва да се въведе кодът, който сте получили. Извършвайки това ще се приспадне предоставения Ви процент отстъпка.
 • Важно е да се гледа и срокът на промо кода. Повечето ваучери за намаления имат своята валидност, с която трябва да се съобразите. Те могат да важат за 5 дни, 1 седмица или цял месец, но ако не прочетете точния период, може да изпуснете намалението, а промо кода да се анулира. Промо кодовете не могат да бъдат прилагани за кампании като ” Черен петък” “Коледа и Нова година” и сходни , както и за продукти на марката “DJI”
 • В много случаи е достатъчно да копирате получения по имейл промо код и да го поставите в обозначеното за него поле в онлайн магазина.

Данни за банков превод:

Фирма: СМАРТТЕХ – 19 ЕООД

ЕИК: BG204724451

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG81UNCR70001523036546

Oснование за плащане: Номер на поръчката

*Таксите за превод на дължимата сума е за сметка на Клиента.

**При плащане по банков път, продуктите се изпращат СЛЕД като сумата на поръчката  се появи в банковата сметка на  СМАРТТЕХ – 19 ЕООД. В този случай срокът на доставката започва да тече от датата на постъпването на сумата на поръчката в нашата банкова сметка.

***Фискален бон за Пощенски Паричен Превод на основание НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, Чл. 3. (Доп. – ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. и доп., бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.; доп., бр. 27 от 2012 г., в сила от 03.04.2012 г.; доп., бр. 54 от 2012 г., в сила от 17.07.2012 г.) (1) (Доп. – ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Уважаеми клиенти, ако сте избрали опцията за доставка „офис на ЕКОНТ“, ЕКОНТ би следвало да Ви уведомят с СМС, когато Вашата пратка стигне до техния офис. Практиката обаче показва, че това невинаги се случва. Затова Ви препоръчваме до 3 дни, след като получите автоматичния мейл , да проверите в избрания от Вас офис на ЕКОНТ, без да чакате СМС от тях.

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА KЛИЕНТА

 1. Клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки на Интернет магазина WWW.SMARTZONE.BG.
 2. Клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.Това може да стане като ни позвъни на посочените телефони, изпрати e-mail, пише на viber, обявени на страницата на WWW.SMARTZONE.BG
 3. Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява WWW.SMARTZONE.BG за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.
 4. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си, според обявеният начин на страницата WWW.SMARTZONE.BG
 5. Всеки потребител, независимо дали е клиент на WWW.SMARTZONE.BG се задължава при ползване на услугите:
 • да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове;
 • да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда;
 • да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
 • да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етикета при ползване на предоставяните от WWW.SMARTZONE.BG услуги;
 • да уведомява незабавно WWW.SMARTZONE.BG за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги;
 • да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол („троянски коне“), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер;
 • да не извършва злоумишлени действия;
 • да обезщети WWW.SMARTZONE.BG и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез /името на сайта/ в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
 • Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

VII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА WWW.SMARTZONE.BG

 1. WWW.SMARTZONE.BG няма задължението да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги.
 2. WWW.SMARTZONE.BG има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на WWW.SMARTZONE.BG.
 3. WWW.SMARTZONE.BG има право по всяко време, без уведомяване на Клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта.
 4. WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез WWW.SMARTZONE.BG.
 5. WWW.SMARTZONE.BG след получаване на плащането се задължава да прехвърли на Клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката).
 6. WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги.
 7. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на WWW.SMARTZONE.BG  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за WWW.SMARTZONE.BG .
 8. WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация , не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката, промяна в дизайна и в цветово отношение. Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. WWW.SMARTZONE.BG допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.
 9. WWW.SMARTZONE.BG има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Клиенти, независимо дали са регистрирани.
 10. Информацията за Клиента може да бъде използвана от WWW.SMARTZONE.BG ,освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния email [email protected] .
 11. WWW.SMARTZONE.BG събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които WWW.SMARTZONE.BG ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.
 12. WWW.SMARTZONE.BG не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на форсмажорни обстоятелства, които WWW.SMARTZONE.BG не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на WWW.SMARTZONE.BG . Моля, ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

VIII. ЛИЧНИ ДАННИ

 1. WWW.SMARTZONE.BG гарантира на своите Kлиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.
 2. WWW.SMARTZONE.BG защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, WWW.SMARTZONE.BG може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора.
 3. WWW.SMARTZONE.BG се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.

IX. ИЗМЕНЕНИЯ

 1. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от WWW.SMARTZONE.BG , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството.
 2. WWW.SMARTZONE.BG се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то WWW.SMARTZONE.BG има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани съобразно българското законодателство.

Drones.bg - Магазин за дронове, аксесоари, батерии, части - Сервиз за дронове - професионални дронове, fpv, състезателни, любителски, детски дронове играчки, квадрокоптери