Dark Light

Доставка

  1. Всички продукти, които са поръчани могат да бъдат доставени в цялата страна чрез куриер на фирма „Еконт Експрес“ или „Спиди“ до адрес на получателя или офис на куриерската фирма, в зависимост на Вашите предпочитания. Плащането се осъществява с наложен платеж на куриера, като можете да видите продукта преди да го платите.
  2. Нашите продукти се изпращат на същия работен ден от датата на Вашата поръчка, ако тя е направена до 15 часа. Това означава, че Вие ще получите пратката си на следващия ден след поръчката.

В случай, че искате да Ви бъде доставена пратката в точно определен ден, моля напишете го като забележка при поръчката или се свържете с нас на телефон: +359 877 09 77 71

  1. Цената на доставка на всички заявки над 99 лв. е комплимент от нас и е БЕЗПЛАТНА до офис на Еконт Експрес или Спиди. За поръчки направени до Ваш личен адрес, цената на доставката се определя от тарифните условия на куриера. Сумата по доставката реално се калкулира при направа на поръчката. Всички продукти и аксесоари поръчани на заявка по-малка от 99лв. се калкулират от куриерската фирма спрямо тяхното тегло и обем. 
  2. При получаването на стоката трябва да я прегледате и в случай, че имате забележки или липсват някой от придружаващите я аксесоари, свържете се с нас.

При положение,че не я прегледате, стоката се смята за одобрена и губите правото по – късно да претендирате, че стоката е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

  1. Доставчика носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. След предаване на стоката на куриер, SMARTZONE.BG се освобождава от риска, който се прехвърля върху доставчика/куриера. SMARTZONE.BG не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
  2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на SMARTZONE.BG и да бъдат предявени на доставчика. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, SMARTZONE.BG не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока, а вредите следва да се възтановят от доставчика. При установяване на несъответствие, липси, повреди или други състояния неотговарящи на продукта опоменат в сайта, моля незабавно да се докладва на SMARTZONE.BG .

Ако не се докладва за проблем се счита че продукта е бил в изрядно състояние, без никакви забележки, при което SMARTZONE.BG се освобождава от отговорност. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, SMARTZONE.BG не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

  1. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за НЕОСНОВАТЕЛЕН и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, SMARTZONE.BG се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
  2. Когато при доставяне на стоката се установи несъответствие на поръчаната от клиента покупка, като това може да се установи при прегледа и при доставка, SMARTZONE.BG се задължава незабавно да се свърже с клиента и стоката му да бъде заменена със съответстващата на направената от него поръчка в рамките на 24 часа.

КОЛИЧКА

close

Drones.bg - Магазин за дронове, аксесоари, батерии, части - Сервиз за дронове - професионални дронове, fpv, състезателни, любителски, детски дронове играчки, квадрокоптери