Dark Light

Декларация за поверителност

Тази Декларация за поверителност се отнася за онлайн магазин „Smartzone.bg“. Нашата цел е да гарантираме максимална защита на Вашите личните данни. Затова Ви молим да прочетете тази Декларация за поверителност, и да се запознаете с това каква информация се събира и как ще бъде използвана тя.
 
 

1. ВИДОВЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЪБИРАМЕ

Когато правите поръчка в нашият онлайн магазин, ние ви молим за лична информация, като Вашето име, адрес или място за доставка на избраните продукти, имейл адрес, телефонен номер. Когато купувате продукт, ние събираме информацията за вашата поръчка, включваща това какви продукти сте закупили, адрес на доставка и детайли за плащането. Когато комуникирате с нас, например чрез електроната поща, ние запазваме съобщенията, за да обработим запитването Ви и да подобрим и разширим услугите които предлагаме Ние събираме информация, като например IP-адресът от който сте посетили нашият онлайн магазин, типът на браузъра, операционната Ви система и платформа, автоматично всеки път.
 
 

2. КАК СЕ ИЗПОЛЗВА СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Информацията, която събираме, се използва за персонализиране на онлайн магазина, оптимизиране на нашите услуги и предлагани продукти. Също така се използват за обработка на поръчки, доставка на поръчаните продукти, персонализиране на съдържанието, пазаруването в онлайн магазина и процеса на плащане. Тъй като ние държим нашите клиенти да се чувстват сигурни, също използваме събраната информация на откриване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. Ние използваме информацията, за да ви предоставим оферти и информация за продукти, които може да представляват интерес за Вас. Ние пазим вашата лична информация за толкова дълго, колкото се изисква по закон. След този период ние изтриваме Вашата лична информация. Можете и Вие сами да го направите от вашият профил и секция „ИЗТРИЙ ПРОФИЛ“.
 
 

3. СПОДЕЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ С ТРЕТИ СТРАНИ

Защитата на личната Ви информация е важна за нас! Ние няма да споделяме тази информация с външни лица, освен ако това се изисква от закона, за налагане на нашите Общи условия и други договори, и в случай на откриване и предотвратяване на измами и други незаконни дейности. За услуги, като например доставката на вашите поръчки, ние ангажираме трети страни (куриери). Тези страни ще имат достъп до личните Ви данни, само дотолкова доколкото е необходимо, за да могат те да изпълнят своите функции. Те нямат право да използват Вашата лична информация за други цели и те са договорно задължени да се съобразят със законите за защита на личните данните. Във всички други случаи, ние споделяме Вашата лична информация с трети страни, само ако имаме Вашето изрично съгласие.
 
 

4. ЗАЩИТА НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

За да се защити личната ви информация от неоторизиран достъп и промяна, ние сме въвели определени мерки за сигурност. Ние подобряваме тези мерки за сигурност постоянно и се опитваме да осигурим високо ниво на сигурност. С цел да ни помогнете да подържаме високо ниво на сигурност, Ви молим да пазите вашето потребителско име и парола и да не ги разкривате на трети лица. Във всеки един момент в който се чувствате несигурни за личните си данни, може да промените паролата на профила си или да го изтриете напълно.
 
 

5. ПРАВА НА ИНФОРМИРАНОСТ

Можете да се свържете с нас и да пожелаете да ви информираме за Вашата лична информация, която която съхраняваме. Може да поискате коригиране, променяне или изтриване на Вашите лични данни. Чрез достъпа до профила си на нашият онлайн магазин, Вие имате възможност по всяко време  да коригирате, променяте или изтривате Вашата лична информация, като например Вашето име, фамилия, адрес, телефон и др. Разбира се, можете да изтриете профила си по всяко време.
 
 

6. ПРОМЕНИ ПО ДЕКЛАРАЦИЯТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Използвайки нашия магазин, Вие се съгласявате със събирането и използването на тази информация. Моля, обърнете внимание, че ние може да променяме тази Декларация за поверителност, за по-добра защита на Вашата лична информация. Ние препоръчваме да проверявате редовно тази Декларация за поверителност, когато влизате в профила си. Ако продължите да използвате магазина, това показва, че сте съгласни с промените които са направени.

7. НАДЗОРНИ ОРГАНИ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ:

– Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
телефон: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg
Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 1436759

КОЛИЧКА

close

Drones.bg - Магазин за дронове, аксесоари, батерии, части - Сервиз за дронове - професионални дронове, fpv, състезателни, любителски, детски дронове играчки, квадрокоптери