Dark Light

За нас...

Ако търсите качествен продукт, а не просто компромисен такъв, Вие сне на правилното място... :)

За нас?

От създателите на Drones.bg…

Скъпи клиенти,

Създаването на този онлайн магазин (SmartZone.bg) бе естествена следваща стъпка в развитието ни, в следствие на разстящия интерес на нашите клиенти към Hi-Tech продуктите. С цел да запазим фокусът на Drones.bg само и изключително върху предлагането на дронове, свързаните с тях услуги и сервизно обслужване, но в същото време да удовлетворим желанието на клиентите ни към Hi-Tech продуктите, взехме решението да създадем новият ни онлайн магазин SmartZone.bg. Магазинът предлага широка гама от продукти от категориите Умен дом, Гейминг аксесоари, Потребителска електроника, Автомобилни аксесоари, Аксесоари за смартфони и др. SmartZone.bg ни дава възможност да разгърнем по-пълно продуктовите линии във всяко едно технологично отношение, да предоставим по-голям и по-пълен асортимент от всеки продукт. В магазина ни ще откриете много продукти които са все още нови за българския пазар, което предоставя възможност за по-голям избор от продукти, а също така и възможността да се докоснете до последното течение в технологичните новости и направления.

           С цел улесняване и взимането на по-информирано решение при изборът на желания от вас продукт, нашия екип се зае лично със задачата да изготви детайлни описания на предлаганите в магазина продукти на български език, което прави запознаването, използването и работата с всеки продукт много по-лесна, с което се стремим да превърнем пазаруването при нас, в едно по-приятно, полезно и информирано изживяване за вас! С увереност можем да заявим, че това е нещо което няма да откриете в почти никой друг бългаски онлайн магазин, тъй като това е плод от труда на нашия екип, с което се опитваме да покажем, колко много ценим клиентите си и бихме желали да ги улесним максимално при избора им на желания продукт, така че да бъдат щастливи и доволни от техния избор.

Защото можете да ни се доверите!

За нас?

Какво ви предлагаме?

Ние подбираме продуктите които Ви предлагаме в магазина, с цел да Ви предложим качествен, модерен и продукт с красив дизайн.

За нас?

Нашата визия

Всички продукти са първо изпробвани от нас, ние сме оценили качествата им и затова ви ги предлагаме на вас!

За нас?

Защо да ни се доверите?

Ние знаем какво продаваме! Ако все пак имате проблем с даден продукт или просто не го чувствате че е вашия продукт, може да се свържете с нас и ще намерим най-доброто решение!

Какво Ви предлагаме?

Винаги на линия за вашите въпроси. Може да се свържете с Нас чрез: Онлайн чата, по телефона, чрез email, Skype или по Viber.

Предлагаме Ви само качествени и изпитани продукти!

След направена поръчка, тя се обработва и се изпраща с куриерска фирма Еконт Експрес! До 24 часа вашата поръчка е при Вас!

Може да платите удобно с дебитна или кредитна карта директно през сайта!

Ако не ви се дават пари на куп, може да вземете продукта на изплащане! Одобрението става до 30 мин.

Най-високо ниво на сигурност SSL при споделяне на данни и плащания! Пазарувайте без да се притеснявате за Вашите данни!

Персоналът Ни се усмихва дори и при разговори по телефона. При нас ще намерите любезно отношение и коректност!

Може да върнете закупеният от Вас продукт до 30 дни от датата на закупуване. Единственото условие е стоката да е във вида в който сме я изпратили.

Ние сме сигурни в качеството на предлаганите от нас продукти затова не се притесняваме да Ви предоставим 24 месеца пълна гаранция!

Drones.bg - Магазин за дронове, аксесоари, батерии, части - Сервиз за дронове - професионални дронове, fpv, състезателни, любителски, детски дронове играчки, квадрокоптери